ces2021 ces2021

MSIology: Nihai Şok Dalgası

MSIology:
Nihai Şok Dalgası

13 Ocak
08:00 GMT-8
Los Angeles
13 Ocak
11:00 GMT-5
New York
13 Ocak
16:00 GMT+0
Londra
13 Ocak
19:00 GMT+3
İstanbul
14 Ocak
00:00 GMT+8
Taipei

Gün

Saat

Dakika

Saniye

MSI'ın ruhu ve öncü teknolojimizin birleşmesi ile oluşan #MSIology, dünyayı nihai şok dalgasıyla sarsıyor.

Takviminize ekleyin

#MSIology ile ilgili güncellemeler için bizi takip edin.